Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gecrashte motorrijder Middelburg negeerde volgteken politie

Toegevoegd: 17-08-2024, 09.03 uur
De motorrijder werd met spoed naar een ziekenhuis.
De motorrijder werd met spoed naar een ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De motorrijder die gisteren in Middelburg gewond raakte bij een botsing in Middelburg had kort daarvoor een volgteken van de politie genegeerd. Dat meldt de politie vanochtend.

De motorrijder belandde vrijdag hard op het wegdek van de Statenlaan nadat deze rond 17.30 uur ter hoogte van de Jacob Pieterse Boreelstraat in botsing kwam met een personenauto. Volgens de politie had de motorrijder kort voor het ongeluk een door een politieagent gegeven volgteken genegeerd.

De motorrijder, een 19-jarige Vlissinger, had volgens de politie geen geldig rijbewijs. Bergingsbedrijf Kuzee heeft zowel de personenauto als de motor getakeld. De motor is door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (19-8-2024 om 14:57)
Arnold zou jij eff aan politie naam willen vragen slachtoffer zou blij zijn. Kan ze verder met afhandeling. Een seconde later en. Mevrouw had motor in deur bestuurderskant....
Arnold (17-8-2024 om 19:51)
@Jac Automobilist kan aanspraak maken op het waarborgfonds, zeker nu de politie bij de zaak betrokken is. En omdat de "dader'" bekend is, vervalt hierbij ook de €250,= eigen risico.
Mijn mening (17-8-2024 om 17:58)
@R, hij kiest ervoor om het gas open te draaien of niet?? Hij negeerde het stopteken en kiest ervoor om te vluchten. Jij weet niet welke afweging de agent heeft gemaakt En aan elk protocol zit ook een nadeel, in het vervolg dan maar niets doen.
yep (17-8-2024 om 17:57)
gelukkig dat 99% van de motor rijders daar geen last van heeft HaHA Hoe wordt de automobilst geholpen?? of wordt het jammer maar helaas....
Toon (17-8-2024 om 15:47)
Kan met dergelijke lieden geen medelijden hebben. Eigen schuld-dikke bult. Nu nog een dikke prent nasturen en de rekening van het ziekenhuis. Als klap op de vuurpijl de motor veranderen in een legpuzzel, maar dan wel een moeilijke.
ger (17-8-2024 om 14:02)
Jammer hoor van zo'n motor, ik hoop dat de motorbarbaar nooit meer een voertuig durft te besturen, laat em maar gewoon lopen
Cookie-instellingen beheren