Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet voor zorgwekkende situatie Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 17-08-2024, 13.10 uur
Volgens buurtbewoners zou er sprake zijn van een gaslucht in een woning.
Volgens buurtbewoners zou er sprake zijn van een gaslucht in een woning.
© Foto: E
Door: Eugène Harthoorn

WOLPHAARTSDIJK - Meerdere hulpdiensten zijn zaterdag ingezet voor een hulpverleningsactie aan het Gardenierhof in wolphaartsdijk. Meerdere woningen zijn ontruimd. 

De hulpdiensten werden in de loop van de morgen opgeroepen voor een verdachte lucht bij een woning. Volgens buurtbewoners zou er nog een vrouw in de woning aanwezig zijn. Een onderhandelaar van de politie probeert contact te krijgen met haar. 

De hulpverlening is nog gaande. Een ambulance staat stand-by Op last van de brandweer is de volledige straat afgezet.
 

Heb jij nu hulp nodig of maak jij je zorgen om iemand? Bel geheel anoniem 0800-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaja (18-8-2024 om 08:23)
Ongeveer 30 jaar geleden woonde ik als gup in Purmerend. Midden in de nacht een enorme knal. Twee blokken, rond de 150 meter, verderop had iemand de gaskraan open gezet en de boel was ontploft. Voorgevel compleet weg, huizen ernaast waren voor een derde naar de straat toe verhuisd. Hun kluis lag op de straat. Zoiets vergeet je nooit, blij dat het hier net op tijd goed is gegaan!
henky (17-8-2024 om 15:19)
ik hoop voor haar dat het goed gaat
Cookie-instellingen beheren