Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Situatie Wolphaartsdijk na urenlange inzet weer veilig

Toegevoegd: 17-08-2024, 16.14 uur
Door: Eugène Harthoorn

WOLPHAARTSDIJK - Na een urenlange inzet van diverse hulpdiensten heeft de politie zojuist de gevaarlijke situatie in Wolphaartsdijk onder controle gebracht. Eén persoon wordt medisch onderzocht

De brandweer van Wolphaartsdijk, de politie en ambulancedienst kregen in de loop van de morgen een melding binnen van een persoon met verward gedrag. Ter plaatse aangekomen, bleek de situatie in de woning aan het Gardenierhof zo dusdanig gevaarlijk te wezen dat er een zevental woningen moesten worden ontruimd. De straat werd ook afgezet. 

Enkele specialisten van de brandweer en onderhandelaars van de politie kwamen ter plekke om de situatie in kaart te brengen. Na een grondige inspectie is aan twee kanten van de woning, buiten het zicht, de gasleiding dichtgedraaid door medewerkers van Stedin en DNWG. 

De politie is omstreeks 15.15 uur de woning binnengetreden met enkele schilden. De situatie was hierop vrij snel onder controle. Een ambulance is ter plekke gekomen om de vrouw medisch te onderzoeken. Wat de verdere vervolgstappen zijn, is nog niet bekendgemaakt. Omstreeks 15.30 uur was de situatie weer veilig.
 

Heb jij nu hulp nodig of maak jij je zorgen om iemand? Bel geheel anoniem 0800-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's



Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren