Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zedendelinquent die nog 2 jaar moet zitten opgepakt

Toegevoegd: 17-08-2024, 20.20 uur
Zedendelinquent die nog 2 jaar moet zitten opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vrijdagavond in Goes een veroordeelde zedendelinquent aangehouden die werd gezocht omdat hij nog bijna twee jaar celstraf moet uitzitten.

De arrestatie vond plaats naar aanleiding van een melding van het zogeheten FastNL-team, een specialistisch team waarin de politie en het Openbaar Ministerie (OM) samenwerken om voortvluchtige criminelen te traceren.

De gezochte persoon bleek zich in diens woning in Goes te bevinden. De 46-jarige man werd ingesloten in Torentijd zodat hij later naar een penitentiaire inrichting (PI) kan worden gebracht. De man zal daar nog 719 dagen moeten zitten want dat is de straf die nog openstond, zo meldt de politie.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (19-8-2024 om 08:16)
En het wordt ook eens tijd dat niet langer de voorarrestperiode van de uiteindelijke straf wordt afgetrokken. Straf moet straf zijn. Een echte genoegdoening voor slachtoffers van dit soort lui.
K (18-8-2024 om 12:28)
Tja, anderen zeggen het ook, maar alsnog... hoe kan zo iets los lopen, dat hoort aan een stalen ketting of achter tralies.
Jaap (18-8-2024 om 10:43)
Goed werk van de politie, maar hoe is het mogelijk dat zulke rotte appels in vrijheid, in hun huis in een woonwijk kunnen verblijven. Leuk voor de mensen in de omgeving, je zal er zo een naast je hebben.
Ik (18-8-2024 om 10:29)
Ik snap niet dat zulke lui eerst nog van hun vrijheid mogen genieten. Als ze veroordeeld zijn hou ze dan gelijk vast.
Cookie-instellingen beheren