Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fatbike botst achterop auto Oost-Souburg

Toegevoegd: 18-08-2024, 00.15 uur
De gewonde werd naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde werd naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

OOST-SOUBURG - Een bestuurster van een fatbike is zaterdagavond in Oost-Souburg achterop een auto gebotst . Een ambulance kwam ter plaatse en heeft haar naar het ziekenhuis gebracht.

Vlak na half twaalf werd melding gemaakt van een ongeval op het kruispunt van de Burgemeester Stemerdinglaan met de Steenwijkstraat. De fatbike botste hier achterop een auto die op dat moment aan het afslaan was. Een ambulance en een politiebusje kwamen ter plaatse. Omstanders zijn tevens te hulp geschoten.

De bestuurster van de fatbike is door het ambulancepersoneel onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. De automobiliste raakte niet gewond. Bij beide bestuursters is een blaastest afgenomen, welke in beide gevallen negatief uitsloeg. Aan beide voertuigen is schade ontstaan. De fatbike is door de politie meegenomen, maar de automobiliste kon na het afgeven van een verklaring haar weg vervolgen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yo (20-8-2024 om 00:15)
De schade aan de auto zal vast wel meevallen denk ik hangt natuurlijk van af wat voor auto hij rijd, de bestuurder kon wel gewoon zijn weg vervolgen. Dus daar heeft ie niet al teveel last van.
R (18-8-2024 om 21:56)
Als je als bestuurder van een motorvoertuig een fietser aanrijd buiten jouw schuld om ben je toch de sjaak. Schade aan je auto? Wa verzekering? Gaat je knaken kosten. Fietser is onverzekerd.
Dan Kersten (18-8-2024 om 15:35)
Je kunt nergens meer fatsoenlijk fietsen en met een 25 km scootertje rijden. Daarom heb ik hem maar verkocht. Zo snel mogelijk helmplicht invoeren én verzekering én kentekenplicht invoeren. Soms worden regels/wetten heel snel ingevoerd.....waarom dan hier niet ????
Kleine Joost (18-8-2024 om 12:37)
Wat zijn er veel mensen bevooroordeeld omdat het om een fatbike gaat. Veel fatbike`s gaan maar gewoon 25kmpu. Er staat nergens in het bericht dat ze te hard reed!
Jason (18-8-2024 om 11:18)
Ben zelf een sportieve rijder, maar al die fatbikes die dan met 50 km/h door dorpen scheuren slaat nergens op. Hopelijk komt er snel een wet dat een helm, kenteken en verzekering verplicht is. Ze leren het toch niet.
Ik (18-8-2024 om 10:25)
Ze moesten al die dingen in beslag nemen, ze rijden als gekken en overal nemen ze voorrang. Geen helm op en rijden zeker 50km p.u. Jonge gastjes van 14 jaar rijden hierop. Ik snap die ouders niet. Leer ze eerst eens goed fietsen.
Cookie-instellingen beheren