Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers op heterdaad betrapt in Vlissingen

Toegevoegd: 18-08-2024, 11.03 uur
Inbrekers op heterdaad betrapt in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

VLISSINGEN - Afgelopen nacht heeft een inbraak plaatsgevonden in een woning in Vlissingen. De daders werden op heterdaad betrapt door de bewoner maar zijn nog voortvluchtig.

De oplettende bewoner van het pand heeft vannacht meerdere personen betrapt die zichzelf onrechtmatig toegang tot de woning hadden verschaft. De inbrekers sloegen vervolgens op de vlucht.

Alhoewel de daders nog niet gepakt zijn, is er een redelijke kans dat dit alsnog gebeurt. Tijdens het vluchten zijn de inbrekers namelijk een deel van de buit verloren, maar ook een telefoon en een rijbewijs. Tevens zijn er camerabeelden waarop de personen goed te zien zijn.

De Forensische Opsporing doet nog onderzoek om mogelijke andere sporen veilig te stellen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (18-8-2024 om 19:03)
Je rijbewijs en phone meenemen naar een kraak....? Inbraak is naar, naar dit gestuntel gaat richting komisch. Tenzij ze direct naar het verre buitenland zijn vertrokken moet er toch wel iemand worden opgepakt.
jon (18-8-2024 om 13:29)
Bedank voor waarschuwen wijkbewoner. Dan kunnen burgers opletten Welke straat ook alweer?
De hoge hoed (18-8-2024 om 12:11)
Toen ik dit las kon ik mijn lach niet inhouden. Wat een gigantische simpeltjes zijn het toch vaak, die inbrekers. Ze kunnen zichzelf masr beter aangeven, anders komen ze met hun gezicht opeen heel goed bekeken programma, genaamd Opsporing Verzocht. Dan sta je voor heel Nederland voor paal en word je alsnog opgepakt.
Michelle (18-8-2024 om 12:10)
Haha, die komen niet ver!
Cookie-instellingen beheren