Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser ten val op West-Zeedijk in Colijnsplaat

Toegevoegd: 18-08-2024, 12.56 uur
Vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.
Vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

COLIJNSPLAAT - Een fietser is vandaag ten val gekomen op de West-Zeedijk in Colijnsplaat. Het slachtoffer werd nagekeken door een Rapid Responder van de ambulancedienst.

Er werd om 12.10 uur melding gemaakt van het incident ter hoogte van de vogelkijkhut bij de kruising met de Noordlangeweg, waarop een Rapid Responder ter plaatse ging om de nodige hulp te verlenen. De politie werd ook ingeschakeld omdat onduidelijk was wie de eventuele veroorzaker was van het ongeval was.

Het slachtoffer werd door de ambulanciers nagekeken, terwijl de politie enkele verklaringen heeft opgenomen. Uiteindelijk hoefde de gevallen fietser niet met de ambulance mee naar het ziekenhuis.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren