Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen aangehouden vanwege brandstofdiefstal

Toegevoegd: 18-08-2024, 15.14 uur
Mannen aangehouden vanwege brandstofdiefstal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De politie heeft vannacht in Zaamslag twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat ze verdacht worden van het stelen van brandstof. 

Rond 02.30 reden agenten over de N290 bij Zaamslag. Op een locatie waar wegwerkzaamheden zijn, zagen ze een bestelbusje staan met de alarmlichten aan. Ze wilden informeren wat er aan de hand was en stopten. Naast het busje stonden in de berm meerdere jerrycans en er lag een rode tuinslang naast. Het rook er sterk naar diesel. Ook in de bestelbus stond een aantal vaten, zo meldt de politie.

“Iets verderop stond een tractor. Het zag eruit alsof daar net daarvoor brandstof was afgetapt. Er lag nog wat op de grond en ook daar rook het naar diesel” aldus de politie. In de bestelbus zat een man, hij is aangehouden. Agenten zagen een eindje verderop in een veld een andere man op z’n buik liggen. Hij ging al tijgerend achteruit. “Het lijkt erop dat hij er vandoor probeerde te gaan. Ook hij is aangehouden”, zo vertelt de politie.

De verdachten zijn twee mannen van 34 en 48 jaar. Beiden hebben geen vaste woon-of verblijfplaats. Ze zitten nog vast.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nu (20-8-2024 om 17:00)
@ Wrx, hoe lang zitten ze vast? Misschien zijn ze weer bezig.
Wrx (18-8-2024 om 19:39)
Dikke pluim voor de politie. Stelletje smeerlappen om brandstof te jatten van hard werkende mensen. Goed dat ze gepakt zijn!
Cookie-instellingen beheren