Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beschonken bestuurster rijdt tegen geparkeerde auto's

Toegevoegd: 19-08-2024, 10.06 uur
Vijf auto's raakten beschadigd.
Vijf auto's raakten beschadigd.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

GRAAUW - Een beschonken bestuurster is zondagmiddag in buurtschap Paal (bij Graauw) tegen verschillende geparkeerde auto's gereden. De vrouw is uiteindelijk per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een 64-jarige vrouw uit de gemeente Hulst reed over de Zeedijk van de Alsteinpolder, komende vanaf de Emmaweg toen het rond 13.55 uur misging. In de buitenbocht ter hoogte van restaurant 't Schor reed de vrouw tegen drie geparkeerde auto's. Even later raakte de bestuurster in de Duivenhoeksestraat met haar wagen een vierde auto, waarna ze door toegesnelde agenten staande werd gehouden. Uit een blaastest bleek dat de vrouw teveel had gedronken.

Bij het uitstappen uit haar voertuig kwam de vrouw ten val. Ze raakte gewond en een ambulance heeft de vrouw vervolgens naar het ziekenhuis gebracht waar ze werd opgenomen. In het ziekenhuis is tevens bloed afgenomen om te bepalen hoeveel de vrouw precies gedronken had. Het rijbewijs van de automobiliste is ingenomen en het CBR is in kennis gesteld over het voorval zodat zij onderzoek kan doen naar de rijvaardigheid van de vrouw.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (20-8-2024 om 13:40)
ja is toch al lang bekend dat drank en deelnemen aan het verkeer een stommen combinatie is ,maar je leest het weer steeds meer .gelukkig geen gewonden of erger
Rene (20-8-2024 om 13:32)
@henky, vind je het dan niet eens tijd worden een klacht in te dienen over het vermeende gedrag van deze wijkagent? Als je zo stellig bent, onderneem dan actie Want naast crimineel gedrag van burgers heb ik ook een grafhekel aan vriendjespolitiek of corrupt gedrag van ambtenaren.
Vlissinger (19-8-2024 om 19:30)
Om 2 uur in de middag en waarschijnlijk zelfs vroeger al dronken, en dan nog rijden ook.
Michel (19-8-2024 om 17:10)
@Jaap, helemaal eens met je reactie.
Drica (19-8-2024 om 16:51)
Jaja alcohol en het warme weer gaan niet goed samen vooral in het verkeer. Maar ja soms overschat men zijn/haar rijvaardigheid.. En het zijn vaak die mensen die in bezopen toestand nog met zekerheid weten dat ze net niet teveel hebben gedronken. Heeft ze hier wat van geleerd?
Toon (19-8-2024 om 15:33)
Behoudens de betrokken "dame" alleen schade. Hopen dat ze naast een dikke prent ook de nodige rekeningen krijgt. Enne. de de eigen verwondingen, da's eigen schuld-dikke bult.
Cookie-instellingen beheren