Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 81 km

Flink gaslek bij werkzaamheden Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 19-08-2024, 20.52 uur
Flink gaslek bij werkzaamheden Oud-Vossemeer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - In het buitengebied tussen Oud-Vossemeer en Tholen is maandag rond het middaguur een gaslek ontstaan. De brandweer kwam ter plekke om metingen doen en de situatie veilig te stellen.

Het gaslek bevond zich bij de Langeweg en ontstond volgens de brandweer tijdens graafwerkzaamheden. Doordat een leiding werd geraakt, ontstond rond 12.00 uur een forse lekkage. "Ter plaatse hebben we totdat Stedin aanwezig was, continu metingen uitgevoerd in het bron-en effectgebied omdat de kans aanwezig was dat het gas zich ophoopte in een naastgelegen machineloods en woonhuis", zo meldt de brandweer.

Nadat een monteur van het energiebedrijf ter plaatse was en de leiding had dichtgedraaid, kon de brandweer het incident overdragen en terugkeren naar de kazerne.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren