Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dankzij camerabeelden snelle arrestatie dief Vlissingen

Toegevoegd: 20-08-2024, 13.36 uur
Dankzij camerabeelden snelle arrestatie dief Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

VLISSINGEN - De politie heeft gisteravond een 26-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij wordt verdacht van het stelen van een handtas uit een auto die geparkeerd stond bij een supermarkt aan de Gildeweg in zijn woonplaats.

De eigenaresse van de tas parkeerde rond 19.30 uur haar auto en ging boodschappen doen bij de Albert Heijn. Toen ze terugkwam, ontdekte ze dat haar handtas verdwenen was. Ze ging direct naar de supermarkt en vroeg of de diefstal op camerabeelden te zien was. Dat bleek het geval.

De politie werd ingeschakeld en een getuige herkende de dader op de beelden. Nog diezelfde avond arresteerden agenten de verdachte in zijn woning aan de Oosterhavenweg, waar ook de gestolen tas werd gevonden.

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (20-8-2024 om 21:49)
Goed werk van die vrouw, daarom is het zo belangrijk om meteen actie te ondernemen. Er hangen gelukkig steeds meer camera's en echt niet alleen bij winkels. Prima ontwikkeling zodat veel dieven die hier niet aan denken, bij voorbaat kansloos zijn. Daarnaast lees ik al reacties over het AZC. Tja Nederland wilde zoals gewoonlijk het beste jongetje van de klas zijn en heeft meteen getekend in Brussel want ons land is nog niet vol genoeg...we zijn inmiddels de 18 miljoen inwoners voorbij. Ken je het nummer 15 miljoen mensen nog? Op naar de 19 miljoen jongens. Het kikkerlandje is nog niet vol genoeg met AZC tuig. Nog meer chaos want regeren is vooruit zien....ahum.
Beterweter (20-8-2024 om 21:46)
Geweldig politiewerk! Hopen dat de gedupeerde haar spullen allemaal terugheeft.. Daarentegen zal de verdachte na enkele uren opgehouden te zijn voor onderzoek thuis worden afgezet..
Karl (20-8-2024 om 21:08)
Misbruik gemaakt van onze gastvrijheid dus ongeschikt om hier te verblijven.
Crum van der Linden (20-8-2024 om 20:58)
Benoem dan gewoon de naam bij het beestje.. pauper maatschappij afentoe. Gelijk terug sturen waar die vandaan komt!
Een Zeeuw (20-8-2024 om 19:13)
Knappe actie van de politie om de verdachte zo snel in zijn eigen woonplaats in te kunnen rekenen nu nog een flinke straf geven ey!;)
yep (20-8-2024 om 18:11)
privacy?? goed gereageerd van deze dame!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren