Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot N670 Yerseke, bestuurster gewond

Toegevoegd: 20-08-2024, 17.31 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een eenzijdig verkeersongeval tussen Kapelle en Yerseke is dinsdagmiddag een vrouw gewond geraakt. Het slachtoffer belandde met haar auto in een sloot.

De vrouw reed over de Postweg (N670) toen ze door onbekende oorzaak net voorbij de Akkerseweg in de linkerberm belandde. De auto kwam een stuk verder in de lager gelegen sloot tot stilstand. Ambulancemedewerkers hebben de vrouw overgebracht naar een ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de auto te takelen. Weginspecteurs van de provincie kwamen ter plaatse om de ongevalslocatie te beveiligen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Samantha (25-8-2024 om 20:24)
Wat fijn dat er zo snel omstanders waren om haar te helpen Beterschap voor de jongedame.
Moeder (21-8-2024 om 12:22)
Hoe dan, op een zo te zien vrij rechte weg? Tegenligger die haar over het hoofd zag bij het inhalen? Beterschap iig, gelukkig vrij goed afgelopen.
Rinus Schuiling (21-8-2024 om 07:55)
Wat een geluk dat de auto niet op z'n kop in het water is beland.
Sjaak klapperkaak (20-8-2024 om 18:05)
Het was maar heel goed voor de chaffeusse dat de nr 1 bezorger van Meeuwsen haar even uit de sloot kwam redden ! Beterschap..
Cookie-instellingen beheren