Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 55 km

Persoon bekneld onder kraantje bij Krabbendijke

Toegevoegd: 21-08-2024, 16.52 uur
Persoon bekneld onder kraantje bij Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE – Een persoon is woensdagmiddag gewond geraakt nadat deze in een boomgaard onder een kraantje belandde. Diverse hulpdiensten schoten te hulp.

Een hulpverleningsvoertuig van Kruiningen en een tankautospuit van brandweer Krabbendijke, twee ambulances, een traumahelikopter en meerdere eenheden van de politie werden vanmiddag omstreeks 14.50 uur met spoed opgeroepen voor een bedrijfsongeval bij een fruitteeltbedrijf langs de Oude Rijksweg bij Krabbendijke.

De politiewoordvoerder laat weten dat door onbekende oorzaak een kraantje van een platte kar zou zijn gekanteld en dat hierbij een persoon bekneld was komen te zitten. Deze gewonde is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk zou er nog een ander persoon ook gewond zijn geraakt. De politie laat weten dat er vooralsnog geen politieonderzoek zal worden gedaan.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren