Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 57 km

Drie personen aangehouden na insluiping, sieraden ingevorderd

Toegevoegd: 21-08-2024, 17.07 uur
De politie zoekt de eigenaar van deze sieraden.
De politie zoekt de eigenaar van deze sieraden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE – De politie heeft afgelopen zondag drie personen aangehouden die verdacht worden van een insluiping in een zorgcentrum aan de Borrendamme in Zierikzee. De politie nam sieraden in beslag.

De politie kreeg zondag 18 augustus de melding binnen van een buurtbewoner die drie personen zag ronddwalen in het zorgcentrum. Ze zouden een woning zijn ingegaan waarvan de bewoner niet aanwezig was.

Toen de politie ter plaatse kwam, zetten twee verdachten het op een rennen. Een politieagent rende erachteraan en hield een 23-jarige man uit Arnhem en een 29-jarige vrouw uit Ede aan. De derde verdachte, een 41-jarige vrouw, reed weg in een auto, maar werd al snel aan de kant gezet.

De politie nam sieraden in beslag waarvan de rechtmatige eigenaren tot op heden nog niet bekend zijn. Bij herkenning van de sieraden kan er contact op worden genomen met de politie via 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (21-8-2024 om 18:59)
Zeer goede actie van buurtbewoner en politie. Apart dat de daders uit een verre provincie afkomstig zijn of wellicht toeristen?
Cookie-instellingen beheren