Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 144 km

Forensische Opsporing onderzoekt overlijden persoon Terneuzen

Toegevoegd: 21-08-2024, 21.05 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie doet onderzoek naar het overlijden van een persoon in Terneuzen. Vooralsnog lijkt er volgens een politiewoordvoerder geen sprake te zijn van een misdrijf.

Diverse hulpdiensten boden woensdagmiddag medische zorg aan het slachtoffer dat onwel was geworden in een woning aan de Lange Kerkstraat. Er werd onder andere een traumahelikopter opgeroepen. Ondanks alle hulp kwam het slachtoffer te overlijden.

Omdat de ter plaatse gekomen arts het niet logisch vond dat het slachtoffer overleed, werd er een niet natuurlijk overlijden afgegeven. Hierop is de politie een onderzoek gestart. Diverse medewerkers van de Forensische Opsporing en een GGD-arts hebben het incident onderzocht. Volgens de politiewoordvoerder lijkt het vooralsnog niet te gaan om een misdrijf.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (23-8-2024 om 17:07)
Goed dat het wordt onderzocht als de arts het niet vertrouwt... Sterkte voor de nabestaanden en hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren