Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

School alert na melding over man die snoep aanbood

Toegevoegd: 22-08-2024, 17.04 uur - Update: 22-08-2024, 18.48 uur
School alert na melding over man die snoep aanbood
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de omgeving van de brede school in Middelburg-Zuid is een leerling aangesproken door een man die een snoepje aanbood. De Cypressenhof heeft hierop ouders geïnformeerd met de oproep geen angst te creëren maar wel extra oplettend te zijn.

Ouders hebben te horen gekregen dat de man in de buurt van de huisartsenpraktijk aan de Rentmeesterlaan vroeg of de scholier een snoepje wilde uit een witte bus met geblindeerde ramen. "Het gaat om een man met kort haar en een grijze stoppelbaard. De ouders hebben melding gedaan bij de politie", zo staat te lezen in het bericht dat de school heeft naar ouders heeft gestuurd. De Cypressenhof laat weten dat de buurtschool Magistraal is geïnformeerd en dat de komende periode verscherpt toezicht wordt gehouden bij het in- en uitgaan van de school.

In maart werd ook al melding gemaakt van een man die zou hebben geprobeerd een kind mee te lokken naar zijn busje. Een 8-jarige jongen zou bij de Generaal Hakewill Smithlaan geld aangeboden hebben gekregen als hij mee zou lopen naar het busje van de 50 tot 60-jarige man. De politie startte een onderzoek maar nadat geen nieuwe aanknopingspunten naar voren waren gekomen, werd het onderzoek enkele dagen na het voorval beëindigd.

De politie kon vanmiddag nog geen mededelingen doen over het voorval.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan Korte (23-8-2024 om 15:03)
Ze hebben gezien dat het om een wit busje gaat met geblindeerde ramen, een man met kort haar en grijze stoppelbaard. Kon er niemand dan even het nummerbord noteren?
Cookie-instellingen beheren