Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

14,8 Kilo hasj ontdekt in postpakket haven Vlissingen

Toegevoegd: 22-08-2024, 17.29 uur
De aangetroffen drugs zijn inmiddels vernietigd.
De aangetroffen drugs zijn inmiddels vernietigd.
© Foto: Openbaar Ministerie
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de haven van Vlissingen is deze week tijdens een reguliere controle 14,8 kilo hasj gevonden. De drugs zijn inmiddels vernietigd.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) werd de drugs gevonden in een container en gebeurde dat tijdens een reguliere douanecontrole met een speurhond. "De hasj zat verstopt in een pakket in een container met als eindbestemming Suriname", zo vertelt het OM.

De hasj is inmiddels afgevoerd en vernietigd, aldus het OM.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (23-8-2024 om 10:56)
@lezer Je probeerde iets toe te voegen? Klaarblijkelijk mislukt! Linksom of rechtsom, het wordt door de overheid zelf in stand gehouden. Als mensen iets willen gebruiken, dan gebruiken ze dat. Geen wet of regeltje die ze tegen gaat houden. Terwijl de politie hiermee afgeleid was werd er achter hun rug om weer een paar ton 'bananen' ingevoerd
Bram (23-8-2024 om 08:48)
Henky, Hash is zeer moeilijk te krijgen in Suriname. Je kan het ruilen voor witte schoenen daar. Dus wie is hier nou gek?
Lezer (22-8-2024 om 20:08)
@Ad Jonkers... waar ziet u Bananen dan ? ow... shoot ! U probeerde grappig te zijn. Tja, mislukt denk ik
henky (22-8-2024 om 20:03)
"De hasj zat verstopt in een pakket in een container met als eindbestemming Suriname jaja het OM denk zeker dat we gek zijn ,dat ze bij het O.M niet 100 zijn maar wij burgers weten wel beter
Drica (22-8-2024 om 18:46)
Nee@Ad Jonkers deze gingen de andere kant op alsof er daar niet genoeg geestverruimend spul is.
Ad Jonkers (22-8-2024 om 18:00)
Worden de bananen nu per post geleverd?
Cookie-instellingen beheren