Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Boetes uitgedeeld voor niet voeren juiste verlichting

Toegevoegd: 23-08-2024, 08.45 uur
Boetes uitgedeeld voor niet voeren juiste verlichting
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft vannacht meerdere bestuurders beboet voor het rijden zonder dimlicht en roept op om de verlichting te controleren.

De politie heeft donderdagavond en donderdagnacht meerdere bekeuringen uitgedeeld voor het niet rijden met de juiste verlichting. Het valt de politie op dat mensen er blindelings vanuit gaan dat op standje “automatisch” de verlichting altijd goed staat. Dit is niet het geval.

De politie roept op voor vertrek de verlichting te controleren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred Jansen (25-8-2024 om 22:21)
Het valt de politie op dat mensen er blindelings vanuit gaan dat op standje “automatisch” de verlichting altijd goed staat. De oplossing hiervoor is, deze `foefjes` verwijderen en vervangen voor een aan/ uit knop! Dat bestond 100 jaar geleden al!
AntiGSM (23-8-2024 om 19:59)
Als we het over verlichting hebben dan hebben we het ook over richtingaanwijzers. Bijna niemand gebruikt deze fatsoenlijk, niet op rotondes, niet bij afslaan enz enz. Maar ook Politie al een aantal keren betrapt op zeer slecht voorbeeld geven. Dan reed ik toevallig achter hun en dan een heleboel keren geen richting aangeven. Liever hier eens controle op dan altijd op snelheid op zogenaamde kassalocaties....
Klaas vaak (23-8-2024 om 18:13)
Pak ook de vrachtwagen aan met die feestverlichting, hoogst irritant en verblindend zeker bij slecht weer
Cookie-instellingen beheren