Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Botsing tussen fietsers in Zierikzee

Toegevoegd: 23-08-2024, 08.57 uur
Botsing tussen fietsers in Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE – De medewerkers van de ambulancedienst zijn donderdagmiddag in Zierikzee ingezet voor een ongeval waarbij twee fietsers betrokken waren.

De politiemeldkamer kreeg omstreeks 14.15 uur de melding van een verkeersongeval op de Schuurbeque Boeijestraat in Zierikzee. De politie en ambulancedienst werden opgeroepen.

Ter plekke bleek dat twee fietsers met elkaar in botsing waren gekomen. Onbekend is of iemand naar het ziekenhuis moest.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (23-8-2024 om 21:37)
@Rene Idem v.w.b. automobilsten.
Rene (23-8-2024 om 13:39)
Heel vaak zie ik fietsers die totaal niet weten hoe de voorrangsregels zijn. Ze rijden van links komend gewoon blind door. Of wanneer er andere voorrangsregels gelden, Borden zien of kennen ze niet. Als ik echt mijn voorrang genomen had dan had ik er waarschijnlijk al een stuk of honderd het ziekenhuis in kunnen rijden. Maar waarschijnlijk mijzelf ook... Hoewel ook ik elektrisch fiets weet ik wel wat snelheid is want naast de fiets rijd ik ook een echte snelle tweewieler (de motor dus). Misschien dat dat het is waarom ik de regels wel ken en die idioten niet. Maar bovenal ik weet wat kwetsbaar zijn in het verkeer is.
Richard (23-8-2024 om 10:52)
het verbaast mij niets; ik zie dat het op de fietspaden e.d. een wildwest gebeuren is geworden af en toe. Iedereen fietst maar op goed geluk en wordt nauwelijks aan de kant gegaan als je 2 aan 2 fietst... en met het electrisch fietsen is het toch anders geworden.
Cookie-instellingen beheren