Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser naar ziekenhuis na botsing met busje Zierikzee

Toegevoegd: 23-08-2024, 16.16 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een fietser is vrijdagmiddag gewond geraakt toen deze in Zierikzee in botsing kwam met een personenbusje met Duits kenteken.

De aanrijding vond rond 14.50 uur plaats bij de kruising van de Nieuwe Koolweg (N59) en de Oudeweg. Een rapid responder en een ambulanceteam ontfermden zich over de gewonde fietser. Het slachtoffer is na behandeling en onderzoek ter plaatse per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De inzittenden van het personenbusje raakten niet gewond. Nadat een verklaring was afgelegd bij de politie, konden zij hun weg vervolgen. Een politieagent heeft de betrokken fiets weggebracht. Over de oorzaak van de botsing is niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (25-8-2024 om 09:51)
Wanneer gaat de gemeente iets doen aan dit stuk? Hoeveel gewonden/doden moeten er nog vallen? Scooters en fietser, ze worden allemaal aangereden daar.
Marco (23-8-2024 om 21:36)
Heel vriendelijk dat de bestuurder voor mij het busje met Duits kenteken de gelegenheid wilde bieden om in te voegen maar hierdoor was de bestuurder van het busje even afgeleid en keek niet meer naar rechts waar de oudere vrouw op de fiets zich net voor het busje begaf. Gevolg was dat het busje de fietster aanreed, hopelijk valt het letsel mee. Naar mijn mening is en blijft het een zaak van de gemeente om eens voor meer veiligheid te zorgen en een betere doorstroming op dit drukke punt en rondom Zierikzee.
Cookie-instellingen beheren