Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fatbiker beboet voor fietsen in voetgangersgebied

Toegevoegd: 24-08-2024, 09.35 uur
Fatbiker beboet voor fietsen in voetgangersgebied
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

MIDDELBURG - Een fatbiker is gisteren staande gehouden voor het fietsen in een voetgangersgebied. Er is een proces-verbaal opgemaakt.

Surveillerende handhavers troffen gisteren in de binnenstad van Middelburg een fatbiker aan op een plek waar fietsen verboden is. De persoon gaf aan geen identiteitsbewijs of andere documenten bij zich te hebben, waarop de politie ter plaatse kwam om zijn identiteit vast te stellen.

Tegen de fietser is proces verbaal opgemaakt vanwege het fietsen in een voetgangersgebied.

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (24-8-2024 om 13:20)
Goede actie ! kom ook de BOA mannen in Terneuzen een opleiden aub, die zien nml niet dat er in Winkelcentrum Zuidpolder, Noordstraat en Schuttershof van die lui door voetgangers gebieden rijden.
Ad Jonkers (24-8-2024 om 12:04)
Het zoveelste incident met een fatbike. Deze voertuigen zo snel mogelijk verbieden. Zorgen alleen maar voor levensgevaarlijke situaties.
Cookie-instellingen beheren