Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval leidt tot inbeslagname inbrekerswerktuig

Toegevoegd: 24-08-2024, 09.42 uur
Ongeval leidt tot inbeslagname inbrekerswerktuig
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Dennie Minderhoud

MIDDELBURG - Een verkeersongeval heeft gisteren geleid tot inbeslagname van inbrekerswerktuig. Bij het ongeval ontstond alleen materiële schade.

De politie werd vrijdagavond ter plaatse gevraagd bij een verkeersongeval tussen een auto en een fietser waarbij louter materiële schade was ontstaan, maar waar de betrokken partijen er samen niet uit kwamen. De politie helpt in zo'n geval met het uitwisselen en vastleggen van gegevens.

De fietser bleek een bij de politie bekende inbreker te zijn, waarbij de agenten een koevoet uit de fietstas van de man zagen steken. Bij nader onderzoek bleek hij nog meer inbrekerswerktuig bij zich te hebben. Alle gereedschappen zijn in beslag genomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (24-8-2024 om 19:41)
De fiets brengt je overal!
Emergo (24-8-2024 om 14:32)
Jaap Wie weet heeft hij zijn vorige straf uitgezeten, opvallend is je kennis van Toprentijd overigens.
Jaap (24-8-2024 om 10:34)
Een bij de politie bekende inbreker: dit tuig loopt dan toch vrij rond en kan ongestoord een volgend aantal inbraken plegen. Het wordt tijd dat er preventief opgetreden kan worden, een opvoedingstraject achter de tralies, maar dan een echte gevangenis en niet zoiets als Hotel Torentijd, met kamers voorzien van t.v., magnetron, koffiezetapp. enz. en klagen over de maaltijden, misschien even wennen voor Emergo.
Cookie-instellingen beheren