Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Vlissingen zwaarbeschadigd door felle brand

Toegevoegd: 24-08-2024, 15.27 uur - Update: 24-08-2024, 16.07 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een woning aan de Adriaen van de Vennestraat in Vlissingen is zaterdagmiddag zwaarbeschadigd geraakt door een uitslaande brand. Er is niemand gewond geraakt.

Rond 14.35 uur werd in de omgeving van de Adriaen Coortrlaan forse rookontwikkeling gemeld. De brandweer rukte met spoed uit en constateerde een uitslaande brand in een rijtjeswoning aan de Van de Vennestraat. Er werd opgeschaald naar middelbrand. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen werden ingezet om de brand te bestrijden. Rond 15.40 uur meldde de de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat de brand was geblust. Volgens de Veiligheidsregio werden de bewoners buiten aangetroffen en is er niemand gewond geraakt.

"De woning waar de brand is ontstaan, heeft veel schade binnen, zowel beneden als boven. We controleren nu de nok van het dak en moeten daarvoor wat slopen aan het dak om er goed bij te komen. Via het dak heeft de rook zich verspreid naar alle woningen op het rijtje. Daarom controleren we op eventuele uitbreidingen", aldus de VRZ.

Videoverslag volgt

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mimejoja (27-8-2024 om 05:56)
Het is al erg genoeg voor deze mensen,die nu alles kwijt zijn Wens hun heel veel sterkte en kracht toe
Henk (25-8-2024 om 13:03)
@job: als je wacht lijkt het altijd langer te duren, de brandweer moet 8 minuten na een melding ter plaatse zijn. En 8 politie auto's?
job (24-8-2024 om 16:47)
Vind de aanrijtijden wel lang hoor er waren al 8 politieauto s voordat brandweer kwam
Cookie-instellingen beheren