Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

49 Kilometer per uur te hard Rondweg Zaamslag

Toegevoegd: 25-08-2024, 10.06 uur
49 Kilometer per uur te hard Rondweg Zaamslag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

ZAAMSLAG - Gisteravond heeft de politie een man bekeurd voor het overschrijven van de maximum snelheid. Hij reed 49 kilometer per uur te hard nabij de Rondweg Zaamslag (N290) bij Zaamslag

De man viel naast de hoge snelheid op door een kapot achterlicht en kapotte kentekenplaatverlichting. Voor de snelheidsovertreding is een boete opgelegd. Voor de andere twee overtredingen werd een waarschuwing gegeven.

Daarnaast zal deze overtreding worden vastgelegd bij de Justitiële Informatiedienst, wat voorheen "strafblad" werd genoemd. Dit gebeurt namelijk bij alle snelheidsovertredingen van meer dan 30 kilometer per uur (en op de snelweg vanaf 40 kilometer per uur).

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toon (25-8-2024 om 14:22)
`49 km te snel. Is al een afronding naar beneden. Dus eigenlijk rijbewijs kwijt en dan nog waarschuwen voor 2 andere overtredingen. Die hadden ze voor mij ook wel in rekening mogen brengen. Zo'n weggebruiker verdient dat wel.
Cookie-instellingen beheren