Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Man aangehouden met behoorlijke openstaande celstraf

Toegevoegd: 25-08-2024, 10.10 uur
Man aangehouden met behoorlijke openstaande celstraf
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

VLISSINGEN - Een man is zaterdagavond in Vlissingen aangehouden nadat surveillerende agenten hem hadden herkend als iemand die nog een behoorlijke gevangenisstraf open had staan.

Omdat de man als vuurwapengevaarlijk te boek staat, was enige voorzichtigheid wel geboden. De man liet zich echter zonder verzet arresteren en overbrengen naar gevangenis Torentijd in Middelburg.

"De man moet de resterende 250 dagen van zijn gevangenisstraf nu uitzitten", zo laat de politie weten. Waarvoor de persoon de straf voor opgelegd had gekregen, is niet bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (27-8-2024 om 10:35)
@Emergo: u vraagt zich af waar VdVonck de kennis vandaan haalt over de straffen die in Nederland uitgesproken worden, dan vraag ik me af in wat voor wereld u leeft. Het is elke dag in de media te lezen hoe ziek de rechtspraak is gezien de vele flutstraffen die uitgesproken worden.
Emergo (26-8-2024 om 16:13)
VdVonck Misschien is het feit dat de gevangenissen vol zitten juist een teken dat het met de zgn "flutstraffen"wel meevalt. Waar haalt u overigens de kennis vandaan over de hoogte van de straffen die in Nederalnd worden uitgesproken.
VdVonck (25-8-2024 om 21:38)
Er lopen er nog een paar duizend rond die een soortgelijke of hogere straf moeten uitzitten. Niks bijzonders dus. De gevangenissen in Nederland zitten vol (?) Bijzonder gezien de flutstraffen die ze hier krijgen. Tijd om wat gevangenissen te bouwen i.p.v. uitvreters binnenhalen die zogenaamd op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld.
Cookie-instellingen beheren