Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Boom belandt op woning Eikenlaan Koewacht

Toegevoegd: 25-08-2024, 10.22 uur
De brandweer heeft de boom weggehaald.
De brandweer heeft de boom weggehaald.
© Foto: Brandweer Koewacht
Door: Dennie Minderhoud

KOEWACHT - Als gevolg van de harde wind is gisterenavond in Koewacht een boom op een huis beland. De brandweer kwam ter plaatse om de tak te verwijderen.

Omstreeks 21.00 uur werd de brandweer van Koewacht opgeroepen voor een melding van stormschade aan de Eikenlaan in het dorp. Er was een boom op het dak van een huis terecht gekomen. De brandweerlieden hebben de boom in stukken gezaagd en van het dak verwijderd. Over de omvang van de schade aan de woning is niets bekendgemaakt.

Voor zaterdagavond had het KNMI code geel afgekondigd, onder meer vanwege onweersbuien met harde windstoten. Uiteindelijk is de overlast in de provincie Zeeland beperkt gebleven.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren