Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Wielrenner omgekomen bij botsing met motor Rilland

Toegevoegd: 25-08-2024, 12.50 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de Zimmermanweg bij Rilland is zondagochtend een wielrenner om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Het slachtoffer kwam rond 11.00 uur ten val ter hoogte van de kruising met de Akkerweg. Volgens de politie gebeurde dat na een aanrijding met een motor. Al snel werd de ernst van de situatie duidelijk en werd ook het team van de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. De brandweer werd assisteren bij de reanimatie van het slachtoffer.

De traumahelikopter was rond 11.25 uur ter plaatse. Helaas mochten de inspanningen van de hulpdiensten niet baten en overleed het slachtoffer ter plekke. De familie van de omgekomen wielrenner is door de politie op de hoogte gebracht. Het gaat om een 65-jarige man uit Ossendrecht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De Zimmermanweg is om die reden ter plaatse afgezet met linten.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
yep (26-8-2024 om 18:00)
krijg een beetje het idee , dat het aan de fietser ligt????????
Inwoner woensdrecht (25-8-2024 om 18:54)
We lezen in de media nooit wie de oorzaak van het ongeval is geweest. In de gemeente wordt je gek van die wielrenners .
A. Besé (25-8-2024 om 14:41)
Heel veel sterkte voor familie en nabestaanden. Tevens veel sterkte voor de motorrijder die hiermee zal moeten leven.
fietser (25-8-2024 om 14:04)
Sterkte aan alle betrokkenen. Deze wegen zijn 60km/u en dan vlakbij een kruising, dan moet je al rekening houden met kruisend, oprijdend verkeer. Zelfs fietsers horen dat te doen en door de bochten en de dijk al minder zicht met hoge snelheden. Leuke ritjes eindigen weer in tragisch noodlot. Zo jammer weer.
Marja (25-8-2024 om 13:42)
Wat een vreselijk bericht dit Ga je fijn rondje fietsen en eindigd het in een vreselijk drama hoe hard hulpverlening geknokt hebben Heel veel sterkte en gecondoleerd voor familie en nabestaanden
Ben (25-8-2024 om 13:07)
De splitsing is overzichtelijk dus niets dat het zicht belemmerd. Op de doorgaande weg is het een recht stuk dat uitnodigt om hard te rijden...
Cookie-instellingen beheren