Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Verdachte dodelijke schietpartij aangehouden

Toegevoegd: 25-08-2024, 22.03 uur
Verdachte dodelijke schietpartij aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

HOOGERHEIDE - Een arrestatieteam heeft zondag de in Terneuzen geboren Misha W. aangehouden die al langere tijd werd gezocht vanwege een dodelijk schietincident en om die reden eerder dit jaar op de Nationale Opsporingslijst werd geplaatst.

De verdachte werd aangehouden nadat de politie informatie had gekregen over zijn verblijfplaats. Hij bleek zich schuil te houden in een woning in Hoogerheide. Daar werd hij rond 17.30 uur door een arrestatieteam aangehouden. Naar de 25-jarige man werd al lange tijd door de politie gezocht nadat hij als verdachte in beeld kwam tijdens het onderzoek naar een schietpartij vorig jaar in Eindhoven. Omdat hij onvindbaar bleek, werd de man in april van dit jaar op de Nationale Opsporingslijst gezet.

Op maandag 10 juli 2023 liep de schietpartij In Einhoven fataal af voor een 34-jarige man uit Utrecht. Twee mannen vluchtten destijds met een auto in de richting van Geldrop. De bestuurder werd enkele dagen later aangehouden in Duitsland, maar de 25-jarige passagier werd sindsdien niet meer gezien en werd tot zijn aanhouding vandaag nog altijd gezocht voor zijn betrokkenheid bij het schietincident.

De man zit momenteel vast en de politie onderzoekt hoe hij al die tijd uit handen van politie en justitie wist te blijven. Het onderzoek naar het schietincident is nog altijd in volle gang.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (26-8-2024 om 10:40)
Typisch gevalletje van gelijk opruimen.
anon (26-8-2024 om 10:21)
Als je een wapen bij je draagt geef je eigenlijk al aan dat je een bang ventje bent.
Ik (26-8-2024 om 07:58)
Hopen dat hij nu dan ook vast blijft zitten. Het zijn de lafaards die niet zonder wapens iets kunnen oplossen.
Cookie-instellingen beheren