Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 114 km

Woningbrand Goes ontdekt na melding wateroverlast

Toegevoegd: 26-08-2024, 08.57 uur - Update: 26-08-2024, 09.21 uur
Door: Dennie Minderhoud

GOES - Vanochtend is in Goes een woningbrand ontdekt nadat melding was gemaakt van wateroverlast in een flatgebouw. De brandweer had de brand snel onder controle.

Aanvankelijk werden de huldiensten rond half acht opgeroepen voor een melding van wateroverlast in de flat aan het Boszicht in Goes. Ter plaatse bleek dat de woning waar de wateroverlast vandaan leek te komen tevens vol stond met rook. De brandweer heeft de toegang naar de woning geforceerd om de brand te kunnen bestrijden.

De brand werd uit voorzorg opgeschaald naar middelbrand, maar de brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. Omringende woningen werden ook gecontroleerd, maar hier werd geen brand aangetroffen. Na de melding werd ook een ambulanceteam gewaarschuwd maar er raakte gelukkig niemand gewond.

Er wordt nog onderzocht hoe de waterlekkage en de brand hebben kunnen ontstaan.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren