Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 216 km

Kuzee bergt gekantelde vrachtwagen Kruiningen

Toegevoegd: 26-08-2024, 19.42 uur
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN - Bergingsbedrijf Kuzee is maandagmiddag enkele uren bezig geweest met het bergen van een gekantelde vrachtwagen bij Kruiningen. Begin van de avond stond de truck weer overeind.

De vrachtwagen chauffeur belandde omstreeks 14.50 uur met zijn combinatie in een droogliggende sloot onderlangs de Zanddijk. De brandweer werd opgeroepen om het incident veilig te stellen. De chauffeur bleef ongedeerd. 
 

Met behulp van kranen en een shovel werd de lading, een flinke lading uien, uit de bak te halen. Vervolgens is bergingsbedrijf Kuzee enkele uren bezig geweest om de truck weer op zijn wielen te zetten. Dat gebeurde omstreeks 18.00 uur.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren