Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

7 September Veiligheidsmarkt Zierikzee

Toegevoegd: 27-08-2024, 13.49 uur
7 September Veiligheidsmarkt Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE -  Gemeente Schouwen-Duiveland organiseert 7 september de tweede editie Veiligheidsmarkt Zierikzee met als thema: ontmoet de mensen achter de hulpdiensten.

Het evenement start zaterdag 7 september omstreeks 10.00 uur en eindigt omstreeks 16.00 uur. Het evenement wordt gehouden op het Hatfieldpark in Zierikzee. De gemeente wil op verschillende manieren aandacht besteden aan het onderwerp ondermijning.  

 Verschillende hulpdiensten en organisaties nemen deel aan de veiligheidsmarkt. Politie, brandweer, regionale ambulancevoorziening Zeeland, handhaving, gemeente Schouwen-Duiveland, Koninklijke Marechaussee, Strandreddingsbrigade, douane en Brandveilig Leven zijn erbij met informatie-stands, demonstraties en voertuigen. 

 De Veiligheidsmarkt biedt niet alleen een goede mogelijkheid om te leren over belangrijke veiligheidsaspecten. Het belooft ook een dag vol plezier met verschillende activiteiten, zoals een brandje blussen of een test doen om te kijken of je fit genoeg bent om politieagent te worden.

 Burgemeester Jack van der Hoek zegt het volgende:  “De Veiligheidsmarkt biedt de kans om kennis te maken met onze hulpdiensten en de mensen erachter. Zij staan dag en nacht voor ons klaar, in weer en wind. Dit jaar organiseren we de tweede editie, na het succes van vorig jaar. Stel je vragen en ontdek meer over het werk dat zij doen om Schouwen-Duiveland veilig te houden.” 

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren