Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk op fietspad Lijnbaan Goes

Toegevoegd: 28-08-2024, 16.18 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op het fietspad bij de Lijnbaan in Goes heeft woensdagmiddag een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Er is ook een traumahelikopter ingezet.

Het ongeval gebeurde rond 14.25 uur op de helling ter hoogte van het busstation. Naast de ambulancedienst kwam ook een traumahelikopter ter plekke. Deze landde op een groenstrook in de buurt. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De arts van het traumateam reed mee in de ambulance. Om die reden bleef de traumahelikopter geruime tijd aan de grond staan.

Het fietspad was tot circa 15.50 uur afgesloten. Tien minuten later was het traumateam weer compleet en kon de helikopter opstijgen naar een volgend incident buiten de provincie Zeeland.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (30-8-2024 om 09:34)
@ Goesenaartje, zo is het. Gokken wat er gebeurd is kun je niet, staat niets bij over betrokkenheid van anderen of soort fiets. Droevig genoeg.
Goesenaartje (29-8-2024 om 13:06)
Hou je vooroordelen bij je, deze man is onwel geworden tijdens het fietsen.
Riny Sluys (29-8-2024 om 10:43)
Iedere dag rij ik in de ochtend en in de middag als taxi chauffeur van Goes Noord naar Goes Zuid, daarbij moet ik over 5 rotondes heen waar fietsers voorrang hebben, nu bij goed weer en goed zicht is het opletten maar te doen, echter straks wanneer het weer donker wordt en fietsers links en rechts voorbij schieten ( vaak nog zonder licht ) is het een kwestie van tijd wanneer er echt iets gebeurd. Misschien dat het plaatsen van verkeerslichten bij de betreffende rotondes het probleem enigszins kan verhelpen en niet wachten op het kalf.
fietser (29-8-2024 om 09:56)
Sterkte aan het slachtoffer. Hopelijk komt het weer allemaal goed.
nn (28-8-2024 om 21:30)
sterkte voor de betrokkene
job (28-8-2024 om 17:25)
Zo een heel bericht over hoe hulpverlening belangerijk is. Maar als burger meer geïnteresseerd in wat er nou gebeurt is of komt het nieuws nog?
Cookie-instellingen beheren