Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse snelheidsovertredingen op Ritthemsestraat Ritthem

Toegevoegd: 28-08-2024, 18.36 uur
Forse snelheidsovertredingen op Ritthemsestraat Ritthem
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij een verkeerscontrole op de Ritthemsestraat (N662) bij Ritthem heeft de politie woensdagochtend twee forse snelheidsovertredingen geconstateerd.

De politie controleerde naar aanleiding van klachten over het overschrijden van de geldende maximumsnelheid van 80 kilometer per uur. Dat niet iedereen die limiet respecteert, werd tijdens de controle bevestigd.

Ter plekke werden twee hardrijders betrapt die respectievelijk 32 en 48 kilometer per uur te hard reden. De laatstgenoemde reed dus maar liefst 128 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur de limiet is.

De politie benadrukt dat op de weg veel fietsers en voetgangers oversteken.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GvGarsel (29-8-2024 om 09:48)
Ik word gemiddeld 2x per week "aangereden" in Vlissingen Oost. Vrachtwagenchauffeurs (alleen maar met hun telefoon bezig), shovels, trekkers, koeriersbusjes. Als de overheid geld wil verdienen, kunnen ze dat in Vlissingen - Oost doen.
Jaap (28-8-2024 om 22:00)
Een flitspaal is effectiever dan een gebodsbord van 80km. Verdient zich snel terug.
Cookie-instellingen beheren