Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Gaslek bij basisschool Jacob Catsstraat Terneuzen

Toegevoegd: 29-08-2024, 21.09 uur
Gaslek bij basisschool Jacob Catsstraat Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De brandweer is donderdagochtend met spoed uitgerukt nadat vanuit een basisschool in Terneuzen melding was gemaakt van een mogelijk gaslek. Ter plekke bleek er inderdaad gas vrij te komen.

De gaslekkage werd rond 09.25 uur gemeld vanuit basisschool De Springplank aan de Jacob Catsstraat. De brandweerlieden van de nabij gelegen post Zuidlandstraat werden vervolgens ter plekke gestuurd om poolshoogte te nemen.

Metingen wezen uit dat er inderdaad sprake was van het vrijkomen van aardgas. De brandweer heeft de hoofdafsluiter van het gas dicht gezet en ervoor gezorgd dat de situatie weer helemaal veilig was.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren