Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 23 km

Fietser in sloot beland bij Renesse

Toegevoegd: 30-08-2024, 01.43 uur
Fietser in sloot beland bij Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

RENESSE - Een fietser is in de nacht van donderdag op vrijdag in een sloot beland ten noorden van Renesse. De fietser werd met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Om 00.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel aan de Laone. Een ambulance en een politiewagen kwamen ter plaatse.

Het bleek te gaan om een fietser die door nog onbekende redenen van de weg was geraakt en in een naastgelegen sloot was beland. De fietser raakte niet ernstig gewond maar is toch ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (31-8-2024 om 23:42)
@Ad Jonkers; goeie opmerking! Misschien is het water wel magnetisch geworden? Zodat de voertuigen erin getrokken worden? Of telefoontje of drank?
Ad Jonkers (30-8-2024 om 12:12)
Na de auto's, de scootmobiels, de brommers hebben nu ook de fietsen de sloot ontdekt. Apart verschijnsel. Tijd voor een universitair onderzoek. Of misschien de waterpolitie er bij halen.....
Cookie-instellingen beheren