Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder ongeval Burgh-Haamstede mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 31-08-2024, 10.36 uur
Scooterbestuurder ongeval Burgh-Haamstede mogelijk onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE – De scooterbestuurder die afgelopen nacht ernstig gewond raakte in Burgh-Haamstede reed mogelijk onder invloed van alcohol. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

De scooterbestuurder kwam vannacht omstreeks 00.20 uur door onbekende oorzaak tegen een wegversmalling en kwam ten val. Volgens de dienstdoende woordvoeder van de politie droeg de jongeman, een 21-jarige jongen uit Burgh-Haamstede, geen helm op het moment van het ongeval.

De jongeman kwam per toeval ten val ter hoogte van een huisarts. De huisarts heeft medische hulp verleend. Vanwege de kans op inwendig letsel is de jongeman met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie blies hij een indicatie voor alcoholgebruik.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (31-8-2024 om 11:58)
Met drank op vallen bij de dokter voor de deur en in een vliegende taxi weggebracht, hoop dat hij zelf voor de kosten mag opdraaien en niet de zorgverzekering.
Cookie-instellingen beheren