Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij schietpartij Van Dishoeckstraat Vlissingen

Toegevoegd: 31-08-2024, 16.36 uur - Update: 31-08-2024, 17.08 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Van Dishoeckstraat in Vlissingen heeft zaterdag aan het einde van de middag een schietpartij plaatsgevonden waarbij één persoon gewond is geraakt. De hulpdiensten zijn ter plekke.

Vanuit de omgeving van de Van de Spiegelstraat en het Van Nispenplein kwamen tond 16.30 uur meerdere meldingen binnen over een vermeend schietincident. Direct werden meerdere politie-eenheden en de ambulancedienst gewaarschuwd. Volgens een politiewoordvoerder bleek sprake te zijn van één incident en wel in de Van Dishoeckstraat. Hier bevond zich een gewonde.

Een deel van de omgeving werd door de politie afgezet en ambulancemedewerkers ontfermden zich over het slachtoffer. Volgens de politie was sprake van een schietpartij maar wat daar aan vooraf is gegaan, is nog onduidelijk. De politie laat weten dat een verdachte zou zijn weggereden in een vermoedelijk zilverkleurige auto. De politie is naar het voertuig en de inzittende op zoek. Er werd ook een politiehelikopter gewaarschuwd. Deze cirkelde rond 17.05 uur boven Arnemuiden.

Half mei vond op ongeveer dezelfde locatie ook een schietincident plaats. Toen bleek een personenauto beschoten te zijn.

Later meer / Beeldverslag volgt

Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (31-8-2024 om 20:35)
Het afvoerputje van Zeeland raakt steeds verder verstopt met vuil! De toekomst staat ook op de foto, dat zegt genoeg! Als je in zo'n buurt opgroeit sta je al 8-0 achter.
Jac (31-8-2024 om 20:33)
gezellig weer, pfffff.......wanneer wordt de overheid eens wakker
henky (31-8-2024 om 19:48)
Het is geen gezellige buurt ,wel bekend bij politie .
Verhuisde (31-8-2024 om 19:39)
Zo, geen spijt dat ik Vlissingen heb verlaten. Dealen voor de deur, steek- en schietpartijen, het lijkt alsmaar onveiliger te worden voor de bewoners. Vlissingen heeft een prachtige binnenstad en boulevard, maar het middengebied is verrot, door en door verrot..
G (31-8-2024 om 18:56)
Welcome to the getto. Never ending story
Adolf (31-8-2024 om 18:47)
Lekker ghettotje spelen, kijk eens hoe ganster we zijn. Losers
Cookie-instellingen beheren