Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forensische Opsporing onderzoekt schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 31-08-2024, 20.08 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie doet onderzoek naar het schietincident op de Van Dishoeckstraat in Vlissingen. Aan de Van der Spiegelstraat werd een auto geraakt door een kogel.

Naar aanleiding van een schietpartij eerder vandaag werd de Forensische Opsporing van de politie ingeschakeld om onderzoek te doen naar het geweldsincident. De politie heeft de volledige situatie fotografisch vastgelegd en de aanwezige sporen veiliggesteld. Vanwege dit onderzoek is de omgeving van het incident nog afgezet.

Tijdens het onderzoek werd de politie erop gewezen dat er een auto beschadigd was. Deze auto stond één straat verderop geparkeerd. De achterruit van de auto was doorgeschoten. De politie heeft ook hier volledig beeld van gemaakt en bewijsmateriaal verzameld. Hierdoor was ook op de Van der Spiegelstraat een korte tijd een plaats delict. De auto is ondertussen weer vrijgegeven.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren