Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 22 km

Verdachte schietpartij Vlissingen is een Vlissinger

Toegevoegd: 31-08-2024, 22.39 uur
De politie stelde in de omgeving van de woning meerdere sporen veilig.
De politie stelde in de omgeving van de woning meerdere sporen veilig.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft bevestigd dat de in Rotterdam aangehouden persoon gezocht werd door de politie als betrokkene bij de schietpartij. Het gaat om een man uit Vlissingen.

De politie hield in de loop van de avond een Seat Leon staande in Rotterdam. De inzittende zou mogelijk betrokken zijn geweest bij een schietpartij in Vlissingen. Hierbij raakte een vrouw gewond.

De politie bevestigd dat de man werd gezocht door de politie en dat hij verdacht wordt van betrokkenheid. Over een personalia kon de politie nog niets zeggen. Omroep Zeeland meldt dat het om een man uit Vlissingen gaat.

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (1-9-2024 om 09:10)
Goed werk van de Politie maar geweldig van degene die de kleur, merk, type auto en het kenteken wist door te geven aan de meldkamer. Mede hier door heeft de Politie zo snel kunnen handelen. De bezem moet echt door Vlissingen heen, het is 1 grote bende aan het worden met schietpartijen, drugs, alcoholisten, agressiviteit, asociaal rijgedrag noem maar op.
Willem (31-8-2024 om 23:20)
Goede zaak dat die zo snel gepakt is, en de mensen maar klagen.... De politie doet niets! Prima werk mannen, Vlissingen weer een stukje veiliger.
Ad Jonkers (31-8-2024 om 23:07)
Oftewel "Vluchten kan niet meer"........
Cookie-instellingen beheren