Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog geen vuurwapen gevonden door AT-duikers

Toegevoegd: 01-09-2024, 10.05 uur
De duikers hebben enkele uren gedoken in het Scheldekwartier.
De duikers hebben enkele uren gedoken in het Scheldekwartier.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De duikers van het Arrestatieteam hebben nog geen vuurwapen gevonden in het Scheldekwartier. De duikers zijn enkele uren aan het duiken geweest.

De duikers werden door de politie ingeschakeld om te assisteren bij het politieonderzoek naar aanleiding van een schietpartij in Vlissingen. De politie wilde uitsluiten dat er geen vuurwapen was gedumpt in de haven tussen de Peperdijk en de Jan Weugkade.

Duikers hebben enkele uren gedoken in de omgeving van het bruggetje. De dienstdoende politiewoordvoerder van regio Zeeland-West-Brabant laat weten dat er geen vuurwapen is aangetroffen in het water. De politie doet nog onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WWM houder (1-9-2024 om 16:55)
Waarom daar? ze hebben hun zien weg rijden.... totaal de andere kant op.... richting the snelweg..... ze zijn ook in rotterdam opgepakt... dus beetje doelloos om ergens random in het water te gaan zoeken..... zelfs de politie is on-logisch.... Maar het is dus gewoon machts vertoon voor de normale burger... een fascade, doen alsof je er alles aan doet om dit op te lossen.... puure poppenkast....
VdVonck (1-9-2024 om 12:32)
Ik heb oprecht nooit geweten dat er duikers in het AT zitten. Leuk weetje!
Cookie-instellingen beheren