Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier fietsendieven op heterdaad betrapt in Vlissingen

Toegevoegd: 01-09-2024, 10.50 uur
De politie hield op twee locaties in Vlissingen fietsendieven aan.
De politie hield op twee locaties in Vlissingen fietsendieven aan.
© Foto: Wijkagenten Veere
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft zaterdag vier personen aangehouden als verdachte van fietsendiefstal bij het station in Vlissingen. Eén van de verdachten bleek nog een celstraf open te hebben staan.

Op het station werd gisteren een heterdaad fietsendiefstal gepleegd. Direct werd de politie ingeschakeld. De dienders van het politiebasisteam Walcheren hadden al vrij snel twee verdachten in de kraag gegrepen.

Na enige tijd kregen de agenten opnieuw een melding. Ditmaal was er op het Nollepad door een getuige gezien dat er twee mannen bezig waren met het openbreken van een slot. De getuige gaf de politie een signalement. De twee personen zijn ook aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak.

De politie laat weten dat één van de verdachten al werd gezocht. Hij had nog een openstaande gevangenisstraf van 80 dagen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (1-9-2024 om 21:18)
wanneer gaan we in Nederland nu eens echt straffen .iedereen vraagt erom maar tevergeefs .rechters doen gewoon hun eigen zin ,snappen niks van de onvrede.hoe dom ben je dan maar
Michel (1-9-2024 om 16:52)
flink aanpakken deze schorm , en die nog 80 dagen moet zitten, maakt daar maar 180 dagen van. Trouwens, kan er niet bij dat hij nog 80 dagen had staan, dit is Nederland op zijn best.
Boefje (1-9-2024 om 14:52)
Haha sta binnen, 40 minuten op straat geen Boete... want kale kip ! Weet precies waar de fiets, nog is ! Vanavond als nog van mij lol
Jac (1-9-2024 om 11:07)
Mooie samenwerking tussen de oplettende burger en de politie...kudos voor allemaal...
Ad Jonkers (1-9-2024 om 11:04)
Mooie vangst, maar het overgrote deel staat vanmiddag weer buiten!
Cookie-instellingen beheren