Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Matras in brand Paul Krugerstraat Vlissingen

Toegevoegd: 01-09-2024, 11.07 uur
Matras in brand Paul Krugerstraat Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De brandweer van Oost-Souburg heeft vannacht een buitenbrand geblust in Vlissingen. Er stond onder andere een matras in brand.

De brandweerlieden werden in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.40 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Paul Krugerstraat. Vanwege de aanwezige kans op uitbreiding mocht de brandweer met spoed ter plekke komen.

Ter plaatse bleek dat er onder andere een matras en andere spullen in brand stond. De brand is geblust.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (2-9-2024 om 18:50)
Een aantal gemeenten in Nederland komen terug van het beleid wat we in Vlissingen net aan het optuigen zijn omdat het tot veel zwerf/dump vuil leid. En er in de containers waar je onbeperkt afval kan storten, plastic/papier/groenafval massaal ook restafval wordt gedumpt. Zeker nadat het quota van de restafval container opgebruikt is en je extra moet gaan betalen. Ophalen grof afval per kuub betalen is al weer zo'n extra grens waarom mensen nu alles maar in de brandgang dumpen. En L' Escaut is niet zo snel met het ophalen, je moet ze bijna smeken en duurt vaak weken. In bvb Amsterdam en Utrecht zijn ze al terug gekomen van wat ze nu in Vlissingen aan het optuigen zijn.
Catootje (1-9-2024 om 22:18)
@Ad Jonkers.... sorry, maar dat ís Vlissingen al!
Dirk (1-9-2024 om 22:07)
Elke dag wordt er op deze plek, vuilnis en andere spullen neer gegooid,ze wonen met velen in een kamertje,ook hier is het weer wachten tot er weer wat ernstigs gebeurt, pak niet alleen die mensen aan, maar ook degene die die pauper troep verhuurd op de paul krugerstraat
Giesje (1-9-2024 om 19:52)
Heel de gemeente Vlissingen verpaupert, uit andere delen vd wereld is het normaal alles maar neer te gooien.en de handhaving vind het normaal.
Jenny from the block (1-9-2024 om 16:52)
Niet normaal meer, denk je dat je het allemaal al gezien heb.... Krijg je dit.
Ad Jonkers (1-9-2024 om 15:50)
Op deze manier wordt Vlissingen het afvoerputje van Zeeland. Daarom kwamen de mariniers niet.........
Cookie-instellingen beheren