Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt onderaan Oud Vossemeersedijk Tholen

Toegevoegd: 02-09-2024, 13.37 uur
Door: Dennie Minderhoud

THOLEN - Een automobilist is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Oud-Vossemeersedijk in Tholen. De auto raakte van de weg en belandde vele meters lager in de sloot.

Iets voor half elf werd het ongeluk gemeld, waarop de politie en de ambulancedienst ter plaatse gingen. Een auto bleek een verkeersbord te hebben geraakt en via de berm in de sloot te zijn beland. De automobilist kon op eigen kracht uit het voertuig komen. De ambulancedienst heeft het slachtoffer nagekeken en met nog onbekende verwondingen meegenomen naar het ziekenhuis.

Diverse takelwagens kwamen ter plaatse aangezien de sloot vele meters lager lag dan de rijbaan. Er was daardoor een kraan nodig om de auto te kunnen bergen. Weginspecteurs van de Provincie Zeeland hebben het overige verkeer in goede banen geleid.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren