Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 73 km

Weer ongeluk op Deltaweg bij Wilhelminadorp

Toegevoegd: 02-09-2024, 15.13 uur
Door: Dennie Minderhoud

WILHELMINADORP - Op de Deltaweg (N256) bij Wilhelmindadorp is vandaag voor de tweede keer een kop-staart botsing geweest. Dit keer was het aan de Goese kant van het stoplicht ter hoogte van de Langeweg.

Eerder vandaag vond aan de noordkant van het stoplicht een vergelijkbaar ongeval plaats waarna een vrouw met spoed naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Nu betrof het een auto van een taxibedrijf die rond 14.25 uur achterop een bestelbus reed Wederom kwamen er diverse hulpdiensten ter plaatse, waaronder een politiebusje, een ambulance, een weginspecteur van de Provincie Zeeland en een takelwagen.

Het bergingsvoertuig heeft de beschadigde voertuigen getakeld. De inzittenden van de taxi, waaronder enkele kinderen, zijn door een andere taxi opgehaald. Het is onbekend of er bij dit ongeluk gewonden zijn gevallen. Om 15.05 was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (2-9-2024 om 16:40)
Politie en andere hulpdiensten kunnen beter een vaste post inrichten bij dit kruispunt, het schijnt een aantrekkingskracht te hebben op sukkelaars die zitten te slapen of met iets anders bezig zijn achter het stuur. Als je daar dagelijks moet passeren is het misschien een idee om de achterkant van je auto te beschermen met een paar matrassen of zoiets. Het is wachten op het volgende gegoochel.
Gramberg a. (2-9-2024 om 16:17)
Ligt dit aande weg? Nee eerder aan de kwaliteit/(on)oplettendheid van de bestuurders.
Cookie-instellingen beheren