Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Meerdere auto's betrokken bij ongeval Brouwersdam

Toegevoegd: 02-09-2024, 21.20 uur
Twee auto's moesten getakeld worden.
Twee auto's moesten getakeld worden.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

SCHARENDIJKE - Meerdere auto's waren vanavond betrokken bij een ongeval op de Brouwersdam (N57) bij Scharendijke. Twee voertuigen moesten getakeld worden.

Het ongeluk gebeurde op de N57 op de Brouwersdam, ter hoogte van de spuisluis. Voor het incident werden meerdere hulpdiensten opgeroepen, waaronder twee politieauto's, een ambulance, een weginspecteur van Rijkswaterstaat en een takelwagen.

De ambulance is wel ter plaatse geweest maar nadat het ambulancepersoneel de personen had onderzocht die bij het ongeval betrokken waren, bleek dat niemand dringend medische hulp nodig had. Bergingsbedrijf Ista heeft twee voertuigen geborgen die door het ongeval beschadigd waren geraakt. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekendgemaakt.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren