Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Gewonde bij aanrijding A58 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 03-09-2024, 16.46 uur
Het ongeluk zorgde voor enige verkeershinder.
Het ongeluk zorgde voor enige verkeershinder.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Bij een aanrijding op de snelweg A58 tussen Lewedorp en 's-Heer Arendskerke is dinsdag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt.

Op de rijbaan richting Bergen op Zoom kwamen rond 15.50 uur twee auto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde in de buurt van frietfabriek McCain. Meerdere politie-eenheden, een ambulanceteam en een weginspecteur van Rijkswaterstaat gingen met spoed ter plekke om hulp te verlenen.

Een bergingsbedrijf heeft één van beide voertuigen getakeld. Vanwege het ongeluk ontstond enige verkeershinder. Rond 16.30 uur was de weg weer helemaal vrij.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (4-9-2024 om 10:43)
@Iemand: wat een onzin, het is hier nog rustig in vergelijking met andere autosnelwegen in het land. De oplossing ligt bij de weggebruikers zelf. Focus op autorijden in plaats van telefoon, navigatie en dergelijke. En niet te vergeten de maximum snelheid.
Ik (4-9-2024 om 08:02)
Iemand als jij je rijbewijs hebt moet je gewoon opletten in het verkeer. Dat is alles. Een rijbaan erbij helpt niets,want overal is het druk. Er zijn dagelijks richting Utrecht, Amsterdam lange files.
Iemand (3-9-2024 om 17:15)
We moeten echt een keus gaan maken. Of hier een driebaansweg van maken of de grenzen dicht ook voor toeristen het is veel te druk
Cookie-instellingen beheren