Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelgrote gaslekkage in Lamswaarde

Toegevoegd: 04-09-2024, 17.00 uur
Door: Eugène Harthoorn

LAMSWAARDE – De brandweer is vanmiddag ingezet voor een gaslekkage in Lamswaarde. Er werd opgeschaald naar een middelhulpverlening.

De brandweer kregen vijf voor drie de melding binnen van een gaslekkage aan de Jacobus de Waalstraat in Lamswaarde. Ter plekke bleek dat bij werkzaamheden aan de weg er een lekkage was ontstaan. Volgens Veiligheidsregio Zeeland zou er gas uit de hoofdleiding stroken.

Door de lekkage kwamen enkele woningen zonder gas te zitten. De brandweer heeft geassisteerd om de bewoners te informeren en de gaskranen dicht te draaien.

Omstreeks 16.10 uur was het lek gedicht. Daarnaast is er door monteurs van Stedin een omleiding gemaakt zodat de woningen weer voorzien konden worden van gas.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren