Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatieteam houdt man aan in Middelburg

Toegevoegd: 04-09-2024, 20.01 uur - Update: 05-09-2024, 14.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een arrestatieteam (AT) heeft woensdag aan het begin van de avond in Middelburg een verdachte aangehouden.

De gespecialiseerde politieagenten vielen rond 19.30 uur een woning van een flatgebouw aan de Meanderlaan binnen. Hierbij werd gebruik gemaakt van een zogenoemde ‘bonk’ om de deur van de woning in te rammen. De verdachte, een man, is geblinddoekt door de leden van het arrestatieteam naar buiten gebracht en vervolgens weggebracht om ingesloten te worden.

Na de arrestatie doorzocht de politie een garagebox en een auto. Of dit iets heeft opgeleverd, is niet bekend. Waarvoor de man precies is aangehouden, is ook nog niet duidelijk. De politie kan vooralsnog alleen aangeven dat dit gebeurde vanwege een lopend recherche-onderzoek.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middeburg (5-9-2024 om 18:36)
Je kunen weer verder hoor met je negatieve shit onder een ander bericht er is vandaag geschoten in....vlissingen!!!!
Jac (5-9-2024 om 13:08)
Recent strafblad dan geen woning, aardig idee... maar tja.... waar moeten die personen dan naar toe. Ergens in containers op een weiland met een hoog hek er om heen? gaat het ook niet echt worden, tja goede raad is duur.
Jaap (5-9-2024 om 10:42)
Hoe komt dit uitschot aan een woning in dit tokkiepakhuis, woningcorporaties hebben volgens mij geen idee wie ze binnen halen of het zal een worst wezen. De verpaupering van Zeeland gaat in snel tempo verder.
Koos P. (5-9-2024 om 09:51)
Weer een rat opgehaald uit dat rattennest.
Ewa (5-9-2024 om 07:41)
Jaja het is weer raak in Pauperdale...Zie de parel weer binnen geraken
Cookie-instellingen beheren