Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en zwaargewonde bij schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 05-09-2024, 13.34 uur - Update: 05-09-2024, 14.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een schietpartij In Vlissingen zijn donderdag aan het begin van de middag een dode en een zwaargewonde gevallen. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.

De slachtoffers werden rond 13.00 uur naast op de Visodeweg aangetroffen naast een zwarte personenauto. De ambulancedienst spoedde zich ter plaatse en ook diverse politie-eenheden kwamen op de melding af. Eén persoon werd levenloos aangetroffen, de andere persoon bleek zwaargewond te zijn.

Vanuit Rotterdam steeg de traumahelikopter Lifeliner 2 op. Deze landde rond 13.35 uur bij de incidentlocatie. Het traumateam voegde zich vervolgens bij de aanwezige ambulancemedewerkers. Tien minuten is een ambulance met spoed vertrokken. De helikopter vloog even later naar het Adrz in Goes. Hier werd rond 14.00 uur de landing ingezet.

Wat er precies is gebeurd, wordt nog door de politie onderzocht. De politie gaat uit van een schietincident maar kan verder nog geen mededelingen doen. De Visodeweg is afgezet met linten.

Eerder schietincident
Het is overigens niet de eerste keer dat in de omgeving van de Visodeweg werd geschoten. Half december werd bij de Havenweg, die kruist met de Viosdeweg, een man neergeschoten. Hij werd destijds opgepikt door een getuige en naar het nabij gelegen bedrijventerrein aan de Marie Curieweg gebracht.

Meer volgt

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (7-9-2024 om 20:13)
edjetee, de burger hoeft zich ook niet te verdiepen hoe de politie werkt, resustaat moet gewoon zijn dat de burger zich veilig voelt, staken om meer geld of pensioen, ook goe maar nee ze zouden beter kunnen staken om het feit dat ze niet daadkrachtig mogen optreden en dat ze de daders weer eens te vroeg los laten, de gehele boevenzooi spint gare bij het huidige beleid van optreden tegen crimi's zouden ze daar mee aan doen dan krijgen ze vanzelf weer het respect wat ze verdienen.
Joris (6-9-2024 om 09:30)
@Je vader: Nee, niet iedereen die Mercedes of BMW rijdt is verdacht en dat heb ik ook niet beweerd. Het gaat om de werkloze knaapjes die hun auto op naam van een familielid zetten zodat ze hun criminele activiteiten kunnen ontplooien en toch een uitkering kunnen hebben als 'legaal' inkomen. De kentekenhouder heeft zelfs een eigen naam gekregen, katvanger. Massale controles Vlissingen in door politie, belastingdienst en uitkeringsinstanties hebben goede resultaten opgeleverd in het verleden maar mogen waarschijnlijk niet meer om het geteisem te beschermen.
ooievaar (6-9-2024 om 08:16)
de haven sluiten misschien een idee ??? als je ziet hoeveel drugs daar gevonden wordt, en uithalers opgepakt die zijn allemaal in de buurt.
Je vader (5-9-2024 om 21:04)
@joris dus al iemand een Mercedes rijdt of bmw of een wat duurdere auto is het gelijk met een schele oog kijken??, wat mensen kunnen niet sparen ofzo? Kom op joh dat moet ook stoppen.
Puk (5-9-2024 om 19:49)
Ben idd ook een ras echte vlissingse en ook enorm blij dat ik hier niet meer woon.
Angeliek (5-9-2024 om 19:43)
Wereld is gek geworden Glanerbrug in twente is vandaag in een volle winkelstraat een auto doorzeefd met kogels. Waar gaat dit heen,lijkt steeds meer amerika. Pffffff
Cookie-instellingen beheren