Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke partij Crystal Meth aangetroffen in haven

Toegevoegd: 06-09-2024, 19.00 uur
De drugs werden aangetroffen in een container met stenen.
De drugs werden aangetroffen in een container met stenen.
© Foto: Openbaar Ministerie
Door: Dennie Minderhoud

ROTTERDAM - Een flinke partij Crystal Meth is afgelopen woensdag aangetroffen in het Rotterdamse havengebied. De container waar de drugs in gevonden werd, was bestemd voor een bedrijf in Middelburg. Dat heeft het Openbaar Ministerie zojuist bekendgemaakt.

De verdovende middelen waren verstopt in een container vol met stenen. Er bleek in totaal 270 kilo drugs in de container te zitten. Volgens de Douane komt dit neer op een straatwaarde van zo'n 2 miljoen euro. Er is niet bekendgemaakt of het bedrijf in Middelburg iets afwist van de aanwezigheid van de smokkelwaar.

Het HARC-team, een inmiddels 27 jaar oud samenwerkingsverband van Douane, de FIOD, de Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam, heeft de zaak verder in onderzoek. De drugs zijn inmiddels vernietigd. 

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.s. (7-9-2024 om 20:59)
@Peter, jij snapt hem! NOT
Peter (7-9-2024 om 20:22)
@Thijs onwetend ? Een verslaafde doet alles om dat te blijven, deze junks zijn gore stelende ratten, zonder levens verwachting.Voor een eiland is 270 kg chemische bocht een pak rammel, volgens mij is dat spul duurder als goud, dan ben je dan ook echt helemaal leip als je deze leipe zooi via de auto/huis dealer bestelt die nu zonder zit.Die Vlissinger bedoelt zeker je kan het toch ook zelf maken
Thijs (7-9-2024 om 17:27)
@Peter Ignorance is bliss
job (7-9-2024 om 09:54)
Mijn overgrootopa zei altijd dat de coke uit de koninklijke oranje fabriek in Amsterdam het beste was wat ie had gekregen. Tijdens veranderen......
Vlissinger (7-9-2024 om 03:02)
@Peter, die andere 20 containers zijn wel doorgekomen dus er hoeft niemand af te kicken.
Ad Jonkers (6-9-2024 om 23:58)
Stenen.....en geen bananen? De Schijf van Vijf!
Cookie-instellingen beheren